LÆS UDTALELSER FRA TIDLIGERE KURSISTER​

REFERENCER

Hvad siger tidligere kursusdeltagere?

“Kurset Magt & Omsorg levede fuldt ud op til forventningerne med en god balancegang imellem teori, eksempler og praktiske øvelser. Vores oplevelse var, at der blev lagt særlig vægt på det forbyggende. Og hvordan små ting i mødet med barnet eller den unge kan afgøre, om en situation udvikler sig til en magtanvendelse. Eller til at barnet/den unge føler sig mødt i det svære. Dette lige i vores ånd og det som vi gerne vil stå for som opholdssted”.

Berit Mouridsen, Forstander, Det Blå Hus

“Tak for et udbytterigt kursus. Vi var en blanding af lærere, pædagoger og ledelse fra både almen- og specialområdet, og indholdet var relevant for os alle. Vi blev skærpet på det lovmæssige grundlag og fik konkrete og brugbare anvisninger, der er anvendelige i det praktiske, pædagogiske arbejde”. Både ledelse og medarbejdere blev klogere”.

Heidi Dalby, Afdelingsleder, Samsø skole

“Vi har haft fornøjelsen af Niels i forhold til et kursus omkring magtanvendelse. I en kombination af teori og praksis, formidler Niels således, at vi som institution har kunnet overføre det direkte til vores praksis. Vi kan varmt anbefale Niels Brãuner som kursusafholder.”

Brian Engelund, Leder, Opholdsstedet Østergaard

“Jeg føler mig mere sikker, både i forhold til de unges og min egen sikkerhed, hvis der skulle opstå en situation som er ukontrollerbar – hvor man skal skride til fysisk handling, så er det dejligt at vide at der nogle simple metoder jeg kan bruge, for både at passe på mig selv men også på den unge. Dét er jeg rigtig tryg ved!”

Pernille, Valdemarhus

“Mange tak for et godt, konkret og fokuseret kursus i skånsom magtanvendelse. Vi fik alle noget værdifuldt ud af det, som vi kan bruge i vores pædagogiske praksis”

Kristina Mortensen, Suhrsvej 28b - Leder
“Tusind tak for i går, det var en fornøjelse. Dejligt at have noget konkret at spille bold op ad, hvilket medarbejderne også har kvitteret for.”
Thomas Chr. Trønning, Skoleleder, Møllevangskolen, Aarhus

“En rigtig god start på et nyt skoleår, hvor alle medarbejderne på skolen, lærere, pædagoger og ledelse var repræsenteret. Vi fik en forståelig og præcis formidling af lovgivningen på området. Det var rart med nogle få øvelser, som vi kan anvende i vores pædagogiske arbejde til hverdag.” 

Mia Filtenborg Borup Kracht, Skoleleder

Tusind tak for et godt kursus.
Medarbejdergruppen var blæst bagefter, men med god energi.
”Nogen gange hjælper det at der er andre der kommer og understreger vigtigheden”
Jeg er vild med din sætning ”du vil ikke være det svageste led”.

Henrik Bjarnskov, Direktør i Fonden Forcen, Randers
Rigtig god dag, og meget godt undervist.
Charlotte K. Nielsen, Souschef, Botilbuddet Bøgetoften
Mange TAK for sidst ,- det var et rigtig godt kursus, som personalet også gav positiv feedbeck på.
Bente Friis Jensen, Leder, Morsø Bosteder ‑ Enggården
5/5
“Jeg syntes, at dagen har været fantastisk. Du har været god til, at tage al mystikken ud af lovgivningen. Du har givet mig ro. Det har været en rigtig god dag!”
John, Valdemarhus​
“Tak for en dejlig og spændende kursusdag. Personalernes tilbagemelding er at det var en spændende og lærerig dag. Du er som underviser nærværende, og hele tiden er man med i læringen.”
Martin Hornemann, Faglig koordinator, Furesø Kommune

Det var inspirerende at få opfrisket det juridiske grundlag vi bevæger os på, og du leverede på en engagerende måde.
Vi fik alle meget ud af dagen og kunne næsten ikke stoppe!”

Mette Bødker, Heldagsklasse leder, Skårup Skole
“Vi var tilfredse med kurset. Der var en god formidling fra din side og vi blev helt klart mere opmærksomme på lovgivning og vigtige ting i hverdagen”.
Michael Laursen, pædagogisk leder, Kaløvigskolen
Jeg har anvendt magt&omsorg i forbindelse med et kursus til mit personale på mit socialpædagogisk dagtilbud, og det var fantastisk.
Thomas Schroll Kristensen, Leder, Vesterlund Bornholm
“Vi havde behov for, at få afholdt kursus med kort varsel og fik planlagt og afholdt et kursus fra dag til dag. Kurset levede til fulde op til de beskrivelser som Niels havde givet. Kurset bar tydeligt præg af viden indenfor vores fagområde, og alle var yderst tilfredse med den viden de gik fra kurset med.”
Marianne Christensen, Afdelingsleder/socialrådgiver Opholdsstedet Moesgaard, § 107 & 108
“Vi deltog som et team i 3 timers praktisk kursus i skånsom magtanvendelse. Det gav alle et klart bud på hvordan vi kan udfører en magtanvendelse korrekt og skånsomt. Et kursus , som vi alle har haft stort udbytte af og benytter i vores daglig arbejde. “
Ulrik Christiansen, Guldborgsund Kommune -Gruppeleder, Handicap
5/5
“Tak for det og selv tak for et godt kursus. Vi er blevet meget inspireret og taler om det hver dag. Så nu skal vi få det indgroet godt i vores hverdag. Du får rigtig god kritik fra mit personale!”
Michael Topp-Jakobsen, Afd.leder, Sophieskolen
“Vi havde på NordCare fornøjelsen af et kursus af Niels Bräuner. Emnet var magtanvendelser og håndtering af disse situationer. Kurset var præcist og meget veltilrettelagt, og til slut, da personalet selv skulle øve på hinanden gav det hele mening. Det hele var godt ”bundet sammen” af fortællinger fra Niels mangeårige praksis i det pædagogiske felt.”
Morten Geisnæs, NordCare – Leder
Mange tak for et godt, konkret og fokuseret kursus i skånsom magtanvendelse. Vi fik alle noget værdifuldt ud af det, som vi kan bruge i vores pædagogiske praksis
Kristina Mortensen, Suhrsvej 28b – Leder
“Kurset var sammensat enkelt, simpelt og målrettet. Niels udstråler sikkerhed og forståelse for materialet, hvilket smitter af på kursisterne. Alle tilmeldte var efter pensum sikre i deres sag og det er blevet et stort samtaleemne om at blive bedre sammen som enhed.”
Bostedet Poseidon
“I sidste uge afholdte Ølandhus 2 kurser for medarbejdere med konsulent Niels Braüner. På kurset lærte vores medarbejdere at blive endnu bedre til at hjælpe vores børn, unge og voksne i svære situationer, og samtidig passe godt på sig selv. Super dag med praksisnære øvelser og tydelig teori.”
Søren Brink, Ølandhus – Direktør
“Vores oplevelse med Niels er gennemført positiv. Godt formidlet og i den grad forståeligt. Vi kan kun anbefale andre opholdssteder, bosteder etc at gøre brug af muligheden for at erhverve sig viden omkring voksenansvarsloven og den skånsomme magtanvendelse.”
Thomas Roll Petersen, Forstander, Fonden Corvia

“Tusind tak for et kursus, hvor bl.a. tørt lovstof blev gjort sjovt og spændende. Du formåede at holde os fokuserede og interesserede i hele kurset. Tydelig og præcis i din kommunikation og tydeligt du har en pædagogisk baggrund, så det ikke bare blev magt, men hele tiden med fokus på relationen og omsorgen også. Tak for denne gang til vi ses igen.”

René Koch Larsen, Afd. leder, Saxenhøj
Alle ansatte var meget glade for at have deltaget i dit kursus ”Praktisk kursus i Skånsom Magtanvendelse”. Medarbejderne synes det var meget relevant, og syntes, at der var en god fordeling af teori og praksis. De teknikker de lærte i forbindelse med en skånsom magtanvendelse har de benyttet i deres praksis efterfølgende.Skolen er meget tilfredse med kursuset. Det var en behagelig oplevelse og udbyttet af det faglige indhold har været stort og nyttigt for vores hverdag på skolen.
Ove Døj, Skoleleder, Holmehus Specialskole
Vi bestilte Niels fra Magt og Omsorg til at komme og lave kurset ”Skånsom magtanvendelse” for vores pædagogiske personale. Vi havde tidligere givet samme kursus til vores Centerafdeling, som anbefalede at alle vores medarbejdere på skolen fik det tilbudt. Det er et yderst relevant kursus for alle der arbejder inden for det pædagogiske område. Vores medarbejdere i såvel center som normalområdet har haft stort udbytte af kurset, med konkrete værktøjer og handlemuligheder.
Lotte Alrø, Afd. leder, Englystskolen
“En rigtig god start på et nyt skoleår, hvor alle medarbejderne på skolen, lærere, pædagoger og ledelse var repræsenteret. Vi fik en forståelig og præcis formidling af lovgivningen på området. Det var rart med nogle få øvelser, som vi kan anvende i vores pædagogiske arbejde til hverdag.” Mia Filtenborg Borup Kracht
Mia Filtenborg Borup Kracht, Skoleleder
Tak for et super relevant kursus hos os på Specialskolen!
Tinella Lykke Svarrer, Skoleleder, Faxe Kommune

Ros til dig. God kombination af teori og praksis. Kan mærke at du er pædagog og kender målgruppen

Helle Demsgaard, Opholdsstedet Skovbogaard

Tusinde tak for et virkelig godt og relevant kursus i dag, hvor du fangede medarbejderne med relevant viden og nærværende case.
Alle gik derfra med tasken fuld af refleksioner, tro på egen praksis og et styrket sammenhold.

Pia Tofte, Skoleleder på Paradisbakkeskolen
“Et STORT tak for sidst. Det ramte lige plet!”
Lars Kromann Myhre, Skoleleder, Søndermarksskolen

Centerafdelingen på Englystskolen takker for en god og lærerig formiddag omhandlende kurset Skånsom fastholdelse.

Niels førte os gennem både teori og praksis på en inspirerende og afvekslende måde. Han formidlede relevante og meningsgivende informationer – og guidede os samtidig gennem enkle og let-udførlige øvelser, som vil hjælpe os i at udføre vores arbejde bedst muligt.

Størstedelen af formiddagen bestod af øvelser på gulvet, hvor der, grundet holdets størrelse, både var tid til at hjælpe og guide den enkelte kursist samt teamet som helhed.

Niels gennemgik ligeledes, hvordan vi som personale opkvalificerer vores skriftlige dokumentation i forhold til de situationer, vi står i.

Alle gik fra kurset med en ro og tryghed i forhold til, hvordan fastholdelsessituationer kan tackles bedst muligt. Både med henblik på at passe på eleven men også på personalet/hinanden.

Vi kan varmt anbefale dette kursus til andre organisationer, som står med lignende arbejdsopgaver.

Lone Elisabeth Hardam, Speciallærer, Centerafdelingen, Englyst Skolen
 • Alfernes Plus Hus, Vordingborg
 • Altinget, Farsø
 • Athenas/ Learn X
 • Autismecenter Syd, Aabenraa
 • Autismecenter Syd, Rødekro
 • Autismetilbuddet, Tureby
 • Bedsted Skole, Thisted
 • Bifrostskolen, Ringsted
 • Billundskolen
 • Birkeskolen, Brabrand
 • Birketoften, Værløse
 • Bofællesskaber, Furesø
 • Botilbud Suhrsvej, Korsør
 • Botilbuddene Nordenfjords, Hjørring
 • Botilbuddet DNS, Ulfborg
 • Bustrup, Skive
 • Bøgetoften og Støttruphus, Aalestrup
 • Bøgetoften, Ålestrup
 • Børn og unge center, Vejle
 • Carelink
 • Dagskolen Ternen, Græsted
 • Kirkemosegaard, Greve
 • Dagskolen Ternen, Græsted
 • Dannevirke Kostskole, Haderslev
 • Den Gamle Præstegård, Nørre Alslev
 • Det blå hus, Spjald
 • Det private botilbud, Høng
 • Døgndiamanten, Næstved
 • Englystskolen, Børkop, Espehøj, Næstved
 • FP- PlejeService, Borup
 • Fonden Corvia, Solbjerg
 • Fonden Team Golå, Mausing
 • Forcen, Randers
 • Fuglsang, Hedehuset, Mariager
 • Fønix, Brovst
 • Hanstholm skole
 • Havhøj, Farsø
 • Herbertgård, Brønderslev
 • Hjernecenter Syd
 • Hjortholm kostskole, Gentofte
 • Holmehus Specialskole, Herfølge
 • Holte Skole
 • Husene på Frydendalsvej, Kbh
 • Jacob Michaelsens
 • Minde, Skodsborg
 • Jeksendalskolen, Hørning
 • Kathø-Svallerup Skole, Kalundborg
 • Klub Havana, Greve
 • Kløverbo, Sakskøbing
 • Krogens Bo- og fritidsgård, Slagelse
 • Kronhjorten, Slangerup
 • Kærbygård, Rønne
 • Langhøjskolen, Hvidovre
 • Lindersvold, Faxe
 • Lysholm, Roskilde
 • Moesgård, Kibæk
 • Morsø Bosteder, Nykøbing Mors
 • Møllevangskolen, Århus
 • Møllevangsskolen, Århus
 • Nordcare, Brønderslev
 • Nysted Skole
 • Opholdsstedet Asgaard, Ringe
 • Opholdsstedet Horisonten, Store-Heddinge
 • Opholdsstedet Munkegården, Avernakø
 • Opholdsstedet Purhusvej, Silkeborg
 • Opholdsstedet Sølund, Sakskøbing
 • Opholdsstedet i Bogense
 • PMU, Sindal
 • Pedersvænge, Køge
 • Plejefamilierne, København
 • Posedion, Hurup Thy
 • Rosengården, Lundby
 • Rosenkildeskolen, Slagelse
 • SL, Socialpædagogerne, København
 • Samsø Skole
 • Securitas
 • Skaarup Skole, Svendborg
 • Småskolen Christianshede, Bording
 • Sophieskolen, Guldborgsund
 • Specialskolen, Lolland
 • Støttruphus, Ålestrup
 • Syrenvænget, Nysted
 • Trancit, Skanderborg
 • Trekløverskolen, Frederikssund
 • Undløse Skole- og behandlingshjem
 • Ungehuset Emdrup, Kbh
 • Valdemarhus, Randers
 • Vand og By, Århus
 • Vesterlund, Rønne
 • Villa Kokkedal, Kbh
 • Vinderup Skole, Holstebro
 • Vinderupskolen, Holstebro
 • Vissenbjerg Skole, Assens
 • Vædderbo, Nykøbing Mors
 • Åhuset, Hinnerup
 • Ølandhus, Brovst
 • Østergård, Grenå
 • Østofte Landsbyordning, Nørreballe
 • Østre Skole, Middelfart”
  “Heldagsklasserne
 • Assens Kommune
 • Billund Kommune
 • Favrskov Kommune
 • Frederikssund Kommune
 • Furesø Kommune
 • Gentofte Kommune
 • Greve Kommune
 • Guldborgsund Kommune
 • Hanstholm Kommune
 • Holbæk Kommune
 • Holstebro Kommune
 • Hvidovre Kommune
 • Ikast-Brande Kommune
 • Kalundborg Kommune
 • Københavns Kommune
 • Køge Kommune
 • Lolland Kommune
 • Morsø Kommune
 • Næstved Kommune
 • Ringsted Kommune
 • Roskilde Kommune
 • Rudersdal Kommune
 • Samsø Kommune
 • Skanderborg Kommune
 • Slagelse Kommune
 • Svendborg Kommune
 • Thisted Kommune
 • Vejle Kommune
 • Århus Kommune