Referencer

Hvad siger tidligere kursusdeltagere?

“Vi deltog som et team i  3 timers praktisk kursus i skånsom magtanvendelse. Det gav alle et klart bud på hvordan vi kan udfører en magtanvendelse korrekt og skånsomt. Et kursus , som vi alle har haft stort udbytte af og benytter i vores daglig arbejde. “

Ulrik Christiansen, Guldborgsund Kommune –Gruppeleder, Handicap

“Vi havde på NordCare fornøjelsen af et kursus af Niels Bräuner. Emnet var magtanvendelser og håndtering af disse situationer. Kurset var præcist og meget veltilrettelagt, og til slut, da personalet selv skulle øve på hinanden gav det hele mening. Det hele var godt ”bundet sammen” af fortællinger fra Niels mangeårige praksis i det pædagogiske felt.”

Morten Geisnæs, NordCare – Leder

“Kurset var sammensat enkelt, simpelt og målrettet. Niels udstråler sikkerhed og forståelse for materialet, hvilket smitter af på kursisterne.
Alle tilmeldte var efter pensum sikre i deres sag og det er blevet et stort samtaleemne om at blive bedre sammen som enhed.”

Bostedet Poseidon

“I sidste uge afholdte Ølandhus 2 kurser for medarbejdere med konsulent Niels Braüner. På kurset lærte vores medarbejdere at blive endnu bedre til at hjælpe vores børn, unge og voksne i svære situationer, og samtidig passe godt på sig selv. Super dag med praksisnære øvelser og tydelig teori.”

Søren Brink, Ølandhus – Direktør

“Jeg syntes, at dagen har været fantastisk.
Du har været god til, at tage al mystikken ud af lovgivningen.
Du har givet mig ro.
Det har været en rigtig god dag!”

John, Valdemarhus

“Jeg føler mig mere sikker, både i forhold til de unges og min egen sikkerhed, hvis der skulle opstå en situation som er ukontrollerbar  – hvor man skal skride til fysisk handling, så er det dejligt at vide at der nogle simple metoder jeg kan bruge, for både at passe på mig selv men også på den unge. Dét er jeg rigtig tryg ved!”

Pernille, Valdemarhus

“Det har været rigtigt spændende og lærerigt. Noget af det der har givet mig mest er, at have fået lov til at prøve de der øvelser.
Og så få knyttet lidt teori på det også. Øvelserne er med respekt for den unge. Det giver så god mening! Vi har nu et fælles sprog som personale.”

Anja & Heidi, Valdemarhus

“Vi havde behov for, at få afholdt kursus med kort varsel og fik planlagt og afholdt et kursus fra dag til dag. Kurset levede til fulde op til de beskrivelser som Niels havde givet. Kurset bar tydeligt præg af viden indenfor vores fagområde, og alle var yderst tilfredse med den viden de gik fra kurset med.

Marianne Christensen, Afdelingsleder/socialrådgiver
Opholdsstedet Moesgaard, § 107 & 108

Kontakt mig nu og få et uforpligtende tilbud på et kursus til netop jer!

KONTAKT