Temadag: Bryd mønstre og negativ social arv

En temadag og workshop med fokus på banebrydende metoder og tiltag

Temadagen afvikles på Comwell i Kolding den 22. november og den 31. januar på Scandic i Roskilde

  • Frede Bräuner vil give bud på, hvordan vi gennem en helhedsorienteret indsats med fokus på sundhed, basale rutiner, selvværd og personlig udvikling kan opnå banebrydende resultater.
  • Mads Bo vil inspirere os med en teoretisk og praktisk gennemgang af vejen til sundhed. Han medbringer sin blender og vil vise, hvordan vi skaber vitaminbomber med juicer og smoothies. Mads Bo vil give sit bud på, hvordan vi styrker vore selvværd og selvrespekt, og Mads Bo vil bidrage med en personlig beretning om sin vej fra ”bumset” automekaniker med dårligt selvværd til bestsellerforfatter og virksomhedsejer.
  • Niels Bräuner vil gennemgå relevant lovgivning for skoler og institutioner samt bidrage med praktisk og teoretisk viden om ”skånsom magtanvendelse”. Hvad gør vi konkret i pressede situationer med trusler og overgreb, og hvordan forebygger vi, at voldelige og utrygge situationer opstår?

Temadagen afholdes mandag den 22. november 2021 fra kl. 8.30-15.30 på Comwell i Kolding og mandag den 31. januar 2020 på Scandic i Roskilde.

Fulde program:
www.webkost.dk/program

Tilmeld dig her
www.tiltag.nemtilmeld.dk

Henvendelse
frede@webkost.dk eller 30 91 39 90

Kontakt mig nu og få et uforpligtende tilbud på et kursus til netop jer!

KONTAKT